tag:blogger.com,1999:blog-6673091514910383162.post6481352202777984138..comments2022-06-27T22:55:09.261+03:00Comments on Winoblog: 4/5 /2011Hera Karayannihttp://www.blogger.com/profile/03562209355698786356noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6673091514910383162.post-6148425487215921212011-05-16T19:25:28.029+03:002011-05-16T19:25:28.029+03:00για τη δυσάρεστη μυρωδιά υπεύθυνα ήταν τα θειοαναγ...για τη δυσάρεστη μυρωδιά υπεύθυνα ήταν τα θειοαναγωγικά βακτήρια...αρα για να υποχώρησε μάλλον τα βακτήρια δεν έχουν άλλο θείο για να ανάγουν...όσο αφορά το μαύρο χρώμα του ιζήματος οφείλεται στην παρουσία οργανικού υλικού και των οξειδίων του μαγγανίου & σουφλιδίων του σιδήρου...Stampouli-Stamoulihttps://www.blogger.com/profile/04749619983958988713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6673091514910383162.post-37343115724105082222011-05-14T12:41:43.752+03:002011-05-14T12:41:43.752+03:00Γιατί άραγε υποχώρησε η δυσάρεστη μυρωδιά;Γιατί άραγε υποχώρησε η δυσάρεστη μυρωδιά;Hera Karayannihttps://www.blogger.com/profile/03562209355698786356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6673091514910383162.post-56072271709616358102011-05-12T10:50:25.480+03:002011-05-12T10:50:25.480+03:00Ωραία, αλλά πέρα από την περιγραφή περιμένουμε και...Ωραία, αλλά πέρα από την περιγραφή περιμένουμε και αιτιολογημένες πιθανές εξηγήσεις για το τι μπορεί να συμβαίνει στα διαφορετικά "χρώματα" που περιγράφετεkkormashttps://www.blogger.com/profile/10052346369886201555noreply@blogger.com